Köp- och leveransvillkor

FÖRETAGSINFORMATION

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Föreningen Furuboda

(Tidigare namn: Ideella föreningen Furuboda Åhus med firma Furuboda Konferens och Utbildningscenter)

Organisationsnummer: 838200-5281
Telefonnummer: 044-781 46 00
E-postadress: butik@furuboda.se

BETALNING OCH PRISER

Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

I samarbete med Nets erbjuder vi följande betalsätt:

 • Kortbetalning
  I samarbete med Nets erbjuder vi kortbetalningar med VISA och MasterCard. Nets krypterar all känslig kortdata så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna. Vid köp fyller du i kortnummer, giltighetstid och CVC-kod hos Nets. Du kan också komma att behöva verifiera ditt kortköp hos din kortutgivare med Verified by VISA eller MasterCard SecureCode.
 • Swish
  I samarbete med Nets erbjuder vi betalning med Swish. Nets krypterar all känslig data så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna. Vid köp anger du det telefonnummer som din Swish-app är kopplad till och följer sedan instruktionerna för betalningen.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

LEVERANSER OCH RETURER

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Nedladdning/e-post Gratis
  Vid leverans via nedladdning/e-post får du gåvobevis med en text om gåvan och plats för en personlig hälsning som pdf, som du själv kan ladda ner och skriva ut. Du kan ladda ner filen direkt från bekräftelsesidan efter betalning men den skickas även via e-post tillsammans med dina uppgifter om betalningen. E-postmeddelandet kommer vanligtvis inom några minuter. Om det inte kommer, kontakta butik@furuboda.se för felsökning.
 • Brev Tillägg: 25 SEK/utskick
  Frakttillägget gäller oavsett beställningens volym eller vikt, för leveranser inom Sverige.
  Vid leverans via brev skickar vi dig ett gåvobevis för varje gåva i form av ett fint dubbelvikt kort på posten. På insidan av gåvobeviset finns en text om gåvan och plats för att skriva en personlig hälsning.
  Leverans inom fem arbetsdagar till angiven leveransadress.
 • Två svarta armband i tyg med en träfärgad pärla i ändarnaBrev inkl. armband Tillägg: 50 kr/utskick
  Frakttillägget gäller oavsett beställningens volym eller vikt, för leveranser inom Sverige.
  Vid leverans via brev skickar vi dig ett gåvobevis för varje gåva i form av ett fint dubbelvikt kort på posten. På insidan av gåvobeviset finns en text om gåvan och plats för att skriva en personlig hälsning. Dessutom får du ett snyggt ”Olika men samma”-armband tillverkat i hållbart material för varje gåva!
  Leverans inom fem arbetsdagar till angiven leveransadress.

Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 DAGARS ÖPPET KÖP

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Lena Holst
Föreningen Furuboda
296 86 Åhus

ÅTERBETALNING

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

INTEGRITETSPOLICY

För fullständig integritetspolicy för Föreningen Furuboda, klicka på länken: integritetspolicy