Köp- och leveransvillkor

FÖRETAGSINFORMATION

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Föreningen Furuboda

(Ideella föreningen Furuboda Åhus med firma Furuboda Konferens och Utbildningscenter)

Organisationsnummer: 838200-5281
Telefonnummer: 044-781 46 00
E-postadress: butik@furuboda.se

BETALNING OCH PRISER

Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

I samarbete med PayEx erbjuder vi följande betalsätt:

 • Kortbetalning
  I samarbete med PayEx erbjuder vi kortbetalningar med VISA och MasterCard. PayEx krypterar all känslig kortdata så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna. Vid köp fyller du i kortnummer, giltighetstid och CVC-kod hos PayEx. Du kan också komma att behöva verifiera ditt kortköp hos din kortutgivare med Verified by VISA eller MasterCard SecureCode.
 • Swish
  I samarbete med PayEx erbjuder vi betalning med Swish. PayEx krypterar all känslig data så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna. Vid köp anger du det telefonnummer som din Swish-app är kopplad till och följer sedan instruktionerna för betalningen.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

LEVERANSER OCH RETURER

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • Leverans via e-post
  Fraktfritt. Leverans inom 48 timmar till angiven e-postadress.
 • Leverans via vanlig post
  Fast pris 20 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Leverans inom 5 arbetsdagar till närmsta utlämningsställe.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 5 dagars leveranstid för leverans via post. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 DAGARS ÖPPET KÖP

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Matilda Andin
Föreningen Furuboda
296 86 Åhus

ÅTERBETALNING

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

INTEGRITETSPOLICY

För fullständig integritetspolicy klicka på länken: Integritetspolicy